Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyakran ismételt kérdések.

 

-Mi az az Orion?

Az Orion egy fórum-szerepjáték mely a Star Trek univerzumra épül, és a középpontban az azonos nevet viselő űrhajó illetve annak legénysége (a játékosok) áll.

-Hogyan tudok regisztrálni, és mire van szükségem hozzá?

Mi sem egyszerűbb! Egyszerűen erről az oldalról átlogolsz a fórum oldalára (bal oldalt az Orion fórum linkkel) és regisztrálod magad. Ahhoz hogy játsz velünk, szükséged van némi ismeretre a Star Trek világában, egy normális web böngészőre (persze internetre is ;-) ) és némi szabadidőre. MSN hozzáférés előny de nem feltétel. Miután mindennel megvagy, írsz magadról egy rövid bemutatkozást a "Fedélzetre léphetek?" topicba, ahol leírod a neved, fajod, és hogy milyen területen szeretnél dolgozni a hajón.

-Nem ismerem a Star Treket. Azért beléphetek?

Mindenképp szükséged lesz alapfokú ismeretre a témában, külömben nem tudod követni az eseményeket.

-Találkozhatunk személyesen?

Természetesen. Rendszeresen szervezünk személyes találkozókat, melyeknek helyszínét és időpontját a fórumon szoktunk megbeszélni.

-Problémám van valakivel / Fórum hibát szeretnék bejelenteni!

Sajnos ilyen is előfordul. erre tartjuk fent a "panaszkönyv" nevű topicot. De ha problémád személyes jellegű akkor ott az MSN is.

-Milyen etikai normákat kell betartanom?

Durva káromkodásokat nem toleráljuk (enyhébbek jöhetnek még), társainkat illetve azoknak családtagjait nem vesszük szánkra/billentyűzetünkre. Rasszista commenteket azonnal törlöm valamint annak a személynek a profilját is aki írta. SEMMI POLITIKA!

-Nem érdekel a téma és nem értem hogy felnőtt emberek, hogy tölthetik ilyen hülyeséggel a szabadidejüket!

Tartsd tiszteletben mások mániáját, hiszen biztos neked is van valami mániád. Mi nem ártunk neked azzal hogy eljátszogatunk.

 

By FarkY

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.